Benvinguts a bijoux andrea,
espero que us agradi

miércoles, 1 de junio de 2011

Els rellotges ''clàssics''

Avui dia hi han moltes modes noves i modernes, però encara hi ha gent que prefereix quedar-se amb els clàssics, que són una aposta segura per triumpfar en ocasions especials.
El petit vestit negre, o les sabates altes amb texans,les perles i, sobretot el clàssic rellotge de polsera, que és atemporal.
Hi han cinc exemples de rellotges suïssos que encara avui dia es venen i que ja ven estar a la moda als anys cinquanta:

1. Mécanique de la Dona de Rotary Edició Limitada Swiss Made corretja de cuir Watch és una excel lent manera d'arreglar la teva roba cada dia. El raspall d'acabat d'acer inoxidable està disponible en platejat o daurat.
La corretja està feta de cuir i utilitza un polsador de doble sivella desplegable. Només hi ha una línia de producció limitada de 400 d'aquests i el nombre de seguiment individual de la producció està gravada a l'esquena.

2. Els suïssos Llegenda de la Dona diamants en or i amb to d'acer inoxidable Enlluernadors diamants blancs cobreixen el vidre i sortints d'aquest rellotge.

3. Els suïssos del Sud Llegenda de la Dona Platja de goma Correa Watch és la més alta sofisticació per fer5 esport. Cinquanta-dos diamants tall rodó envolten el bisell platejat.

4. Swiss Legend ha iniciat el llançament de la seva sèrie Bella Dama amb Mare de Déu. Està disponible en una àmplia gamma d'opcions que inclouen el negre i l'or-to, negre i plata tons, blanc i plata tons, blanc i or de to, o blanc i dos tons.


5. Per últim en resplendor i la brillantor no és el suís Llegenda de la Dona Marquès Diamant d'acer inoxidable rellotge polsera. Aneu amb compte per utilitzar aquesta rellotge en un dia assolellat com el gran nombre de diamants d'aquest rellotge pot danyar els ulls!


Això sí, per comprar aquests rellotges exclusius primer s'han de tenir molts diners!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario